Hoe doen we het?

Wij zijn Mieraculeus, de professionele partner waar je al je ontwerp- of maakklussen met een gerust hart kunt achterlaten. En zo gaan wij te werk:

Inventariseren

We beginnen bij het begin: het inventariseren van wensen en eisen. Wat wil je, wat heb je nodig en komen die twee overeen? In het eerste gesprek gaan we het daar uitgebreid over hebben. 

Inschatting kosten

Als we weten wat we gaan maken, kunnen we een inschatting maken van de kosten. Dat doen we vooraf, voordat we aan de slag gaan. Dan weet jij waar je aan toe bent en wij ook. Geen verrassingen achteraf. In ieder geval niet onder aan de streep op de factuur.   

Uitvoering

Hebben we een go? Mooi, dan formeren wij een team. We putten uit ons netwerk van specialisten en zetten de juiste persoon op de juiste plaats. We maken een planning zodat je weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. En dan gaan we doen waar we goed in zijn.

Na oplevering

Als alles klaar is, vragen we om een reactie. We willen graag weten of alles naar wens is. En of we jou of je klant nog ergens bij kunnen helpen. Bij het gebruik van templates of CMS bijvoorbeeld. Ook als je klant na een tijdje nog met vragen komt, kun je op ons terugvallen.

Kunnen we je helpen? Bel of mail ons.

Ons werk

collectieboeken - Mieraculeus collectieboeken
PowerPoint template - Mieraculeus PowerPoint template
logo's - Mieraculeus logo's

klein maar
krachtig

specialisten

flexibel

ruim 20 jaar
ervaring

we doen wat
we beloven