Over ons

Extra handen nodig voor jouw project? Mieraculeus staat voor je klaar. We zijn een collectief van door de wol geverfde communicatieprofessionals en we helpen je met alles wat je zelf niet kunt. Of waar je de tijd niet voor hebt.

Dit zijn wij

 

Brigitte de Man van B-more design

Brigitte
Al ruim 20 jaar bezig in de communicatiewereld. Ontwerpt online en offline communicatiemiddelen en geeft zo bedrijven en organisaties een gezicht. Verdiept zich telkens weer in de vraag welke stijl past, welke kleur, welk lettertype. Kent als huisstijl- en communicatiespecialist alle ins en outs van het vak.

Nancy
Samen met Brigitte dag in dag uit bezig met huisstijlen en communicatie. Realiseert digitale middelen en is dus het logische vervolg op Brigitte’s werk. Zet bijvoorbeeld een ontwerp om naar een werkende website. Maakt digitale formulieren, Word- en PowerPoint-templates en presentaties.

Nancy de Man van B-more design
Tally Schmeits

Tally
Internettechneut. Softwareontwikkelaar gespecialiseerd in maatwerksystemen. Ontwikkelde zelf een gebruiksvriendelijk CMS dat uit te breiden is met modules. Makkelijk voor websites die je klanten zelf bij willen houden. Een eenvoudige website of een complex automatiseringsvraagstuk? Tally is je man. Ook voor alles daar tussenin trouwens.

Samenwerken

Tally van Schmeits websolutions en Brigitte en Nancy van B-more design werken al jaren samen. Wat de een niet kan, kan de ander. Ze maken handig gebruik van elkaars specialiteiten. Met heel veel mooie projecten als resultaat. Dat doen ze sinds de oprichting van Mieraculeus – begin 2019 – ook voor jou.

Kunnen we wat voor je betekenen? Bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek.

Ons werk

mobiele app - Mieraculeus mobiele app
PowerPoint template - Mieraculeus PowerPoint template
huisstijl - Mieraculeus huisstijl

klein maar
krachtig

specialisten

flexibel

ruim 20 jaar
ervaring

we doen wat
we beloven